top of page
cazan pe lemn rumegus.jpg

Cazane pe lemn, rumeguș și baloți de paie

cazan pe combustibil solid, lemn rumegus.jpeg
Cazane cu gazeificare ECOS-RLG 30-800 KW cu combustibil solid

CONSUM REDUS DE ENERGIE

 

RANDAMENT FOARTE RIDICAT​

AUTOMATIZARE COMPLEXĂ

EMISIE REDUSĂ DE NOXE​

​FIABILITATE RIDICATĂ

 

AUTONOMIE MARE​

tabel cazane pe lemn, paie, rumegus.jpg
Caracteristici tehnice

Cazanele cu combustibil solid (rumeguș, lemn și baloți de paie) tip ECOS RLG 30…1000 KW sunt destinate producerii agentului termic (apei calde) la temperatura maxima de 850C si a apei calde menajere la maxim 650C (daca este racordat la un boiler).

 

Ele se pot monta la instalații de încălzire ce deservesc o largă paleta de imobile cum sunt casele, cabanele, hoteluri, pensiuni, moteluri, ferme, scoli, spitale, clădiri administrative, spații comerciale și de producție, uscătoare
de cherestea etc.

  • Arderea forțată prin gazeificare îi oferă un randament cu 25% mai mare decât în cazul arderii normale

  • Presiune maximă de lucru: 3 bari

  • Temperatura maximă de lucru: 80 grade Celsius

  • Autonomie minimă cu lemn uscat: 6 ore

  • Controlul pompelor și a temperaturilor cu ajutorul automatizării cu microprocesor. Acesta controlează puterea cazanului în funcție de nevoile consumatorului.

  • Cazanul este construit cu viteza variabilă a apei în funcție de zonele de descărcare ale căldurii, viteza fiind mai mare în zonele în care temperaturile sunt mai ridicate

  • Sistem de curățare automatizat pentru zona de convecție

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau nu știți exact ce să alegeți, nu ezitați să ne contactați prin email, telefon sau WhatsApp!

Citește răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări!

 
 

Instalarea, montarea și repararea cazanului se va face de personal calificat cu respectarea indicațiilor cărții tehnice. În cazul funcționarii necorespunzătoare a cazanului se recomandă oprirea imediată în vederea depanării. 

 

Firma constructoare asigură service (prin contract sau la cerere) și recomanda verificarea anuală a funcționării cazanului, de către personal specializat, în vederea garantării eficacității cazanului și a corectei lui funcționări .

În cazul defectării unor componente ale cazanului, se vor folosi pentru înlocuire numai piese originale.   

 

Pentru folosirea altor piese de schimb decât cele recomandate de proiectant este necesar acceptul scris al acestuia.

 

Acest cazan va fi folosit numai în scopul pentru care a fost construit. Orice altă folosire va fi considerată improprie și deci periculoasă. Firma constructoare nu are nici o responsabilitate contractuală sau
extracontractuală pentru daunele cauzate de erori de folosire și de nerespectare a instrucțiunilor prevăzute în CARTEA TEHNICĂ.

Formular de comandă

Mulțumim! O să te contactăm în curând!

Cauți o metodă de stocare a energiei termice produse cu ajutorul cazanului? Un acumulator termic (puffer) din elemente de poliuretan poate fi soluția. 

stocator de caldura (puffer).jpg
bottom of page