top of page

Politica de Confidențialitate 

Atunci când interacționați cu noi folosind datele de contact disponibile pe website-ul www.diadoxa.com, aplicația de chat din website (susținută de platforma Wix), sau interacționați cu noi prin intermediul funcțiilor de messenger ale rețelelor de socializare (ex. feedback, sesizări, solicitări informații etc.), vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă oferi informații și oferte cu privire la serviciile noastre, pentru a soluționa situația semnalată, pentru a evalua gradul de satisfacție al clienților noștri și pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile pe care le oferim.

Orice persoană care vizitează site-ul https://www.diadoxa.com/ și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifesta acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. DIA DOXA FOLEX S.R.L; transmiterii de materiale promoționale specifice
operațiunilor de marketing; soluționarea de către S.C. DIA DOXA FOLEX S.R.L a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate; alte activități întreprinse de S.C. DIA DOXA S.R.L și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
S.C. DIA DOXA  S.R.L va păstra confidențialitatea datelor personale pe care le introduceți pe acest site. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și
libera circulație a acestor date.
Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecție datelor vă rugam să ne contactați prin telefon, email sau chat.

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679) 

  • În urmărirea interesului nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679).

Accesul la datele personale pe care ni le comunicați:

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Departamentele de marketing și de vânzări ale firmei S.C. DIA DOXA S.R.L.

  • Wix. com platforma pe care site-ul nostru a fost dezvoltat

  • Membri al grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică

  • Platforme de social media: Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Pinterest, doar în scopuri de analiză de marketing

  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

bottom of page