top of page

Termeni și Condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului https://www.diadoxa.com/
ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricărei pagini a acestuia implică acceptarea condițiilor de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos, nu mai accesați acest site.
DESCRIEREA SERVICIILOR 
Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile despre firma S.C. DIA DOXA S.R.L. și a produselor sale în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor în orice moment, desi se va încerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte. Produsele firmei SC Dia Doxa Folex SRL sunt supuse modificărilor cu scopul de a crește performanța lor tehnică. Pentru informații actualizate despre produse sau servicii, contactați-ne prin email sau telefon.
INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului https://www.diadoxa.com/ de către potențiali vizitatori sau clienți. Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.
DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. DIA DOXA FOLEX S.R.L administrează site-ul https://www.diadoxa.com/ și deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Toate informațiile, produsele și fotografiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. DIA DOXA FOLEX S.R.L, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabilă. Întregul conținut al site-ului https://www.diadoxa.com/ este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. DIA DOXA FOLEX S.R.L. Este
interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea BIOBUILDS S.R.L. , exceptând distribuirea conținutului pe rețelele sociale și în publicații media.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele https://www.diadoxa.com/, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ și sunt supuse modificărilor ulterioare. Nimic din conținutul site-ului https://www.diadoxa.com/ nu poate constitui o oferta fermă de a contracta și nu
poate angaja răspunderea societății S.C. DIA DOXA FOLEX S.RL.  în lipsa unor acorduri ulterioare. Conținutul paginii web https://www.diadoxa.com/, a informațiilor și a altor materiale prezentate pe acest website nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

S.C. DIA DOXA FOLEX S.R.L. nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultantei, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență fată de nicio persoană, exclude în mod expres si neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului website-ului. Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugată să contacteze S.C DIA DOXA FOLEX  S.R.L prin unul din mijloacele afișate pe site, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsul în cauza cât si asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură. 

 
bottom of page